Skattejagt på Christiansborg Slot

When you play the game of thrones, you win or you die. Så vidt går det ikke for sig på denne skattejagt på Christiansborg, men du og dine medspillere bliver kastet ind i et magtspil, hvor I skal gøre op med jer selv, hvad I ville gøre, hvis hele Kongeriget var inden for rækkevidde og I pludselig stod med bestemmer-hatten. Træd ind i magtens korridorer og lad jeres kreative og samarbejdsvillige evner komme på prøve, når I på denne skattejagt skal løse det politiske spil på Christiansborg.

I denne skattejagt på Christiansborg skal du og dit hold følge forskellige ledetråde, der fører jer gennem de storslåede sale på Christiansborg Slot. Her skal I lede efter skjulte spor, knække koder og udfordre hinanden i det store magtspil – præmien kunne jo gå hen og være det halve kongerige.

Kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 eller via denne kontaktformular.

Book din gådejagt i dag!

En skattejagt på Christiansborg er for alle

Uanset hvilket socialt arrangement, som ligger ude i fremtiden, vil vi helt klart anbefale en skattejagt på Christiansborg. Det egner sig til alle nysgerrige mennesker, som elsker at løse gåder og mysterier. Trænger I i vennegruppen til at lave en anderledes aktivitet, står du og skal planlægge firmaets fredagsbar eller får du familien på besøg over weekenden? Så skal du foreslå en skattejagt på Christiansborg – når skattejagten er slut befinder I jer centralt i København og kan fortsætte opdagelsesrejsen.

En skattejagt på Kongerigets skakbræt

Med denne skattejagt på Christiansborg bliver du guidet rundt i historiens royale og politiske vingesus, hvor du får lov til at opleve demokratiets skakbræt på helt nye måder. Du får et anderledes indblik i Christiansborgs lange gange, og vi kan garantere dig for, at du får lov til at gå på opdagelse i alle de gemte afkroge.

Sådan foregår en skattejagt på Christiansborg

I får udleveret en mystisk æske på Christiansborg 

  • Æsken er fyldt med alt hvad I skal bruge til skattejagten 
  • Et brev fortæller jer, hvor skattejagten på Christiansborg starter 
  • Sæt i gang! 

Æskens indhold

  • Gådefulde bøger og ledetråde der fører jer rundt på skattejagt på Christiansborg  

Hvordan løser man en skattejagt på Christiansborg? 

  • I skal undersøge Christiansborg grundigt 
  • Alle omgivelser kan komme i spil, så vær på vagt! 
  • Løs mysteriet og red Kongeriget Danmark fra at gå i grus!

Bestil allerede en skattejagt på Christiansborg i dag!

Kunne du og dit hold tænke jer at prøve kræfter med det politiske magtspil? Så kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan lade jer styre roret på Christiansborg!

Kongens Have

Christiansborg Slot

Kronborg Slot

Teambuilding Hunt

Til erhverv

INFO

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

BOOKING KONTOR

Kontaktformular
Tlf. 30 80 30 50
Kontorets åbningstid:
Hverdage: 09.30 - 14.30
Lørdage: 10:00 - 14.00

FIND OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM