Skattejagt i Kongens Have

Gå på en royal skattejagt i intet mindre end Kongens Have. Skattejagten går ikke ud på, at I skal finde Topgunn og hans forliste forhold, som han synger om i sit hit fra 2015, men derimod skal I på en mystisk skattejagt. 

Kongens Have er kendt for sine smukke omgivelser, og I denne skattejagt i Kongens Have skal du og dit hold følge skjulte spor, der tager jer på en opdagelsesrejse midt i København. Her får I udfordret jeres sociale intelligens, når I i fællesskab skal løse et mysterium, hvor I skal samarbejde om at klare hofnarrens snedige prøvelser. Mens I løser prisvindende gåder, spiller I samtidig et socialt og morsomt spil for at bevise, at I har blåt blod i årerne. Hvis det lykkes, vil I blive belønnet kongeligt!


Kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 eller via denne kontaktformular.

Book din gådejagt i dag!

En skattejagt i Kongens Have er for alle

I kan bruge en skattejagt i Kongens Have som en herlig oplevelse, der passer perfekt til alle slags sociale arrangementer. Står du og skal planlægge din bedste vens polterabend, kan du tage ham eller hende og hele flokken af venner med på skattejagt. Skal I starte fredagsbaren ud med en social aktivitet, hvor teambuilding er i højsædet, er en skattejagt i Kongens Have ligeledes oplagt – så har I også noget at grine over, når I senere på aftenen skal skåle weekenden velkommen.

Hvad sker der i Kongens Have?

Med en skattejagt i Kongens Have får I en helt særlig mulighed for at opleve den ellers velkendte have på nye måder. Det bliver lige pludselig en stor legeplads, hvor alt kan ske. Har man befundet sig i København før, har man helt sikkert passeret Kongens Have, men nok aldrig i følgesvend af en skattejagt fyldt med gåder og mysterier. Det kan I få mulighed for nu!

Sådan foregår en skattejagt i Kongens Have

I får udleveret en mystisk æske på Frihedsmuseet i København 

  • Æsken er fyldt med alt hvad I skal bruge til skattejagten 
  • Et brev fortæller jer, hvor skattejagten i Kongens Have starter 
  • Sæt i gang! 

Æskens indhold

  • Gådefulde bøger og ledetråde der fører jer rundt på skattejagt i Kongens Have 

Hvordan løser man en skattejagt i Kongens Have? 

  • I skal undersøge Kongens Have grundigt 
  • Alle omgivelser kan komme i spil, så vær på vagt! 
  • Løs mysteriet og lad det blå blod skylle gennem kroppen

Bestil allerede en skattejagt i Kongens Have i dag!

Har ideen om en skattejagt i Kongens Have vakt din interesse? Så kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan gi dig en på opleveren’ i Kongens Have!

Kongens Have

Christiansborg Slot

Kronborg Slot

Teambuilding Hunt

Til erhverv

INFO

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

BOOKING KONTOR

Kontaktformular
Tlf. 30 80 30 50
Kontorets åbningstid:
Hverdage: 09.30 - 14.30
Lørdage: 10:00 - 14.00

FIND OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM