Skattejagt på Kronborg

Når man sejler ind gennem Øresund til søfartsbyen Helsingør, støder man hurtigt på renæssanceslottet Kronborg. I flere århundrede har det været centrum for al slags fest, drama, intriger, tragedier, handel, krig og kærlighed – og nu også en skattejagt! I dag er det et af Nordeuropas mest betydningsfulde slotte, og det gæster hvert år folk fra hele verden. I kan, med en skattejagt på Kronborg, gå på opdagelse i de royale gemakker. 

Du og dit hold skal på denne skattejagt følge skjulte spor fra slottets smukke sale til Kronborgs mørke underverden. Mens I løser prisvindende gåder, vil jeres sjæl samtidig blive sat på prøve. Brug jeres evner som problemknusere og bryd Kronborgs forbandelse!


Kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 eller via denne kontaktformular.

Book din gådejagt i dag!

En skattejagt på Kronborg er for alle

En skattejagt på Kronborg passer til alle slags sociale arrangementer, da det går ud på at samarbejde og styrke sit fællesskab. En skattejagt på Kronborg er ligeledes for alle, som interesserer sig for mystik og gåder. Står du og skal planlægge din gode vens fødselsdag, og leder du efter en anderledes gave at give? Får du søskendeflokken på besøg over weekenden? Skal dit firma ud og ryste afdelingerne sammen på tværs? Hvad end der er bevæggrunden er en skattejagt på Kronborg en sikker vinder.

Kronborg på nye måder

Med en skattejagt på Kronborg får I mulighed for at opleve renæssanceslottet på helt nye måder. Kronborg er nemlig mere end Holger Danskes hjem. Under støvet ligger der historiske fortællinger, gemmesteder og kroge, hvor I i følgesvend af en skattejagt skal bryde slottets forbandelse. 

Sådan foregår en skattejagt på Kronborg

I får udleveret en mystisk æske på Kronborg 

  • Æsken er fyldt med alt hvad I skal bruge til skattejagten 
  • Et brev fortæller jer, hvor skattejagten på Kronborg starter 
  • Sæt i gang! 

Æskens indhold

  • Gådefulde bøger og ledetråde der fører jer rundt på skattejagt på Kronborg  

Hvordan løser man en skattejagt på Kronborg? 

  • I skal undersøge Kronborg grundigt 
  • Alle omgivelser kan komme i spil, så vær på vagt! 
  • Løs mysteriet og bryd slottets forbandelse!

Bestil allerede en skattejagt på Kronborg i dag!

Har tanken om en skattejagt på Kronborg vækket interessen? Så kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan give dig og dine medspillere en anderledes rundtur på Kronborg!

Kongens Have

Christiansborg Slot

Kronborg Slot

Teambuilding Hunt

Til erhverv

INFO

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

BOOKING KONTOR

Kontaktformular
Tlf. 30 80 30 50
Kontorets åbningstid:
Hverdage: 09.30 - 14.30
Lørdage: 10:00 - 14.00

FIND OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM