Skattejagt for voksne

Går du og gemmer på en indre detektiv, skal du planlægge dit firmas næste teambuilding tur, eller får du hele svigerfamilien på besøg i weekenden? Så har vi den helt perfekte skattejagt med gåder til dig, som ønsker at fylde tiden ud med en hjernevrider af en skattejagt for voksne. Hos Mystery Makers tilbyder vi en skattejagt for voksne, hvor I samtidig får mulighed for at opleve Kastellet, Kongens Have, Kronborg Slot eller Christiansborg på nye måder, som du helt sikkert aldrig har prøvet før.

Book din gådejagt i dag!

Gåder til skattejagt

Det vigtigste er, at du, dit firma, eller din familie er klar på en anderledes udfordring – en udfordring, hvor I skal opklare et mysterium stopfyldt med sjove gåder. Vores skattejagt med gåder er ikke kun til de skarpeste knive i skuffen. Det er vigtigt for os, at alle kan være med i vores hunts! I vil undervejs i skattejagten blive introduceret for mange forskellige sværhedsgrader, og det er i sidste ende jeres gode samarbejde, som skal hjælpe jer i mål.

Oplev en spændende skattejagt for voksne, hvor I på holdet skal samarbejde, for i fællesskab at finde frem til svaret. Det kræver ikke noget bestemt, at komme med på skattejagt. Det kræver kun, at I har lyst til at få en anderledes, sjov og udfordrende oplevelse, hvor I har hovedrollen i jeres helt eget eventyr.

I får udleveret jeres skattejagt med gåder, og derfra er spillet helt selvkørende. Herfra må I bruge jeres gode samarbejde, logiske tænkning og evne til at tænke ud af boksen.

En puzzlewalk på et velkendt sted i København

Du kan med Mystery Hunt opleve velkendte steder i København på en ny måde, som du aldrig har prøvet før.

I kan komme en tur på Kastellet – ikke til picnic, som Magtens Korridorer synger, men på et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker. Her hører Forsvarets Efterretningstjeneste til, og I vil i den ånd blive sat på en spionjagt. I skal på en vigtig mission, hvor i ved hjælp af skattejagtens gåder skal finde frem til de hemmelige oplysninger. Her skal I tænke ud af boksen og trække på jeres fælles evner til at samarbejde.

En anden attraktion er Kongens Have, præcis som Topgunn synger om i hans hit fra 2015. Her får I udfordret jeres sociale intelligens, når I i fællesskab skal løse et mysterium. Her skal I samarbejde om at klare hofnarrens snedige prøvelser.

Skal det være mere royalt, kan I også komme en tur på Kronborg Slot, hvor I skal på history hunt i de royale gemakker. Her får I mulighed for at opleve slottet på en måde, som I aldrig har prøvet før. 

Kunne I derimod godt tænke jer at løse det politiske spil, så skal I tage på history tour på Christiansborg Slot. Her skal I lede efter skjulte spor, knække koder og udfordre hinanden i det store magtspil – præmien er det halve kongerige.

Hvad end I er en stor kollegagruppe eller en stor familie, så fortvivl ej! Vores skattejagt for voksne kan rumme mellem 4-200 deltagere, og tager mellem 90-120 minutter at gennemføre.

Det skal ikke være en riddle hunt at finde rundt i vores skattejagt for voksne

Har du lyst til en skattejagt for voksne, så lad os give dig en helt særlig dag i mysteriets tegn. Kontakt os på telefon 30 80 30 50 – så finder vi den helt rigtige skattejagt med gåder til legebarnet, firmafesten eller familieturen.

Kongens Have

Christiansborg Slot

Kronborg Slot

Teambuilding Hunt

Til erhverv


INFO

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

BOOKING KONTOR

Kontaktformular
Tlf. 30 80 30 50
Kontorets åbningstid:
Hverdage: 09.30 – 14.30
Lørdage: 10:00 – 14.00

FIND OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM