Tag på skattejagt på Kastellet

Det handler om et stærkt fællesskab, viljen til at samarbejde samt evnen til at tænke ud af boksen, når du og dine medspillere tager på en skattejagt i København. Gemmer I hver især på en indre detektiv, og ønsker I at prøve jeres færdigheder af med en hjernevrider af en gådejagt? Så skal I en tur på Kastellet  – ikke til picnic, som Magtens Korridorer synger, men på et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker. Her hører Forsvarets Efterretningstjeneste til, og I vil i den ånd blive sat på en spionjagt. 

I skal på en vigtig mission, hvor I ved hjælp af skattejagtens gåder skal finde frem til de hemmelige oplysninger. Og her skal I nemlig tænke ud af boksen og trække på jeres fælles evner til at samarbejde.


Kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 eller via denne kontaktformular.

Book din gådejagt i dag!

En skattejagt på Kastellet er for alle

En skattejagt på Kastellet henvender sig til alle mennesker. Det kan både være som en del af et firmaarrangement, hvor I skal ud og ryste kollegagruppen sammen igen med noget teambuilding. Det kan ligeledes være en hyggelig fællesaktivitet, til når svigerfamilien kommer på besøg hen over weekenden. Og ellers kan det også være, at I er en god flok venner, som har lyst til at samles om at løse gåder og mysterier i en skattejagt på Kastellet.

Tag på skattejagt og oplev et velkendt sted med nye briller

Med en skattejagt på Kastellet får I mulighed for at træde indenfor på et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker – en bygning som man måske ellers ville overse i turistguiden. Så hvad end du er ærkekøbenhavner, og kender Kastellet som din egen baglomme, eller kommer langvejs fra, så er en skattejagt på Kastellet en oplagt mulighed for at se og opleve fæstningsværket på en helt ny og spændende måde.

Sådan foregår en skattejagt på Kastellet

I får udleveret en mystisk æske på Frihedsmuseet i København 

  • Æsken er fyldt med alt hvad I skal bruge til skattejagten 
  • Et brev fortæller jer, hvor skattejagten på Kastellet starter 
  • Sæt i gang! 

Æskens indhold

  • Gådefulde bøger og ledetråde der fører jer rundt på skattejagt på Kastellet

Hvordan løser man en skattejagt på Kastellet? 

  • I skal undersøge Kastellet grundigt 
  • Alle omgivelser kan komme i spil, så vær på vagt! 
  • Løs mysteriet og lad spionfølelsen skylle ind over kroppen

Bestil allerede en skattejagt på Kastellet i dag!

Er du blevet fristet af ideen om en skattejagt på Kastellet? Så kontakt os allerede i dag på telefon 30 80 30 50 – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan give dig en fed dag i mysteriets tegn!

Kongens Have

Christiansborg Slot

Kronborg Slot

Teambuilding Hunt

Til erhverv

INFO

Mystery Makers
Grønningen 15
1270 København K
CVR-NR. 36 91 29 01

BOOKING KONTOR

Kontaktformular
Tlf. 30 80 30 50
Kontorets åbningstid:
Hverdage: 09.30 - 14.30
Lørdage: 10:00 - 14.00

FIND OS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM